Menu

Fantastisch vriendinnenweekend

Bent u opzoek naar een vriendinnenweekend? Maar heeft u geen idee waarna toe en wat u tijdens het vriendinnenweekend wilt ondernemen. Montferland is bij uitstek een prachtig gebied om te verkennen. Kenmerkend voor vriendinnen is dat zij graag willen bijkletsen. Onderstaande arrangementen bieden de juiste ingrediënten voor een fantastisch vriendinnenweekend.

Vriendinnenweekend in de kasteelstad met scooteren en lunch: kom samen met een vriendin naar de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg. Stap samen op de scooter en maak een mooie scootertocht door het Montferlandse landschap. Breng tijdens de scootertocht een bezoek aan de uitkijktoren Hulzenberg. Onder het genot van een goedgevulde picknickmand kunt u gezellig bijpraten. U overnacht in een ruime hotelkamer van een monumentaal pand die is voorzien van alle gemakken. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt en ga vervolgens op ontdekkingsreis door de kasteelstad.

Scooteren door de Montferlandse natuur: maak er samen met een vriendin een fantastisch weekend van in Beek en de omgeving. Bewonder de wonderschone natuur tijdens het maken van een scootertocht of breng een bezoek aan de gastvrije steden. Onderweg maakt u een stop en geniet u van een uitgebreide high tea. Een high tea is de ideale gelegenheid om met elkaar bij te praten. In het hart van Montferland overnacht u in een luxe en eigentijdse hotelkamer van het 3-sterren hotel.