Menu

Beleef een onvergetelijke dag met vriendinnen

Door de alledaagse hectiek van het leven is er vaak weinig tijd voor vriendinnen. Maar wanneer je eenmaal samen bent met vriendinnen vliegt de tijd als nooit te voren. Maak tijd voor uw vriendinnen en beleef samen een onvergetelijke dag. Geniet bijvoorbeeld samen met een vriendin van een smaakvolle High Tea of trek er samen op uit met de scooter.

Wil je met een jouw vriendin of vriendinnen een leuke dag beleven, maar heb je geen idee wat je samen kunt gaan doen. Wij delen een aantal suggesties die jullie een onvergetelijke dag bezorgen.

High tea’en in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg: geniet samen met een vriendin in de kasteelstad van een heerlijke High Tea. Geniet van de Engelse traditie die bestaat uit een perfecte mix van zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee. Vanuit het gezellige eetcafé kun je kasteel Huis Bergh en de Pancratiuskerk bewonderen. Maak voorafgaand aan de High Tea of na afloop een mooie wandeling door de kasteeltuin of breng een bezoek aan het kasteel.

Dagje scooteren met vriendinnen: wil je samen met jouw vriendinnen wanen in een Italiaanse droom. Stap op een look a like van de Italiaanse Vespa en maak een ronde over de Posbank op de Veluwe. De scootertocht van 42 kilometer laat je de mooie natuur van Gelderland zien en brengt je naar het pontje. Stap op het pontje en maak een leuke overtocht.

Een dag vol spanning en actie: lukt het jou en jouw vriendinnen om te ontspannen uit de Escape Room. In de Escape Room maak je reis terug in de tijd. Los diverse opdrachten en puzzels op terwijl de klok klikt. Laat zien dat je waardig genoeg bent om de erfenis van de fabrieksdirecteur te mogen ontvangen. Ga de competitie met elkaar aan op de golfbaan en laat zien dat jij de beste bowler bent. Sluit een dag vol spanning en actie af met een heerlijk 3-gangen diner.