Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Wandelen in het Montferland – 3 dagen genieten van de natuur

Bij dit 3-daagse Wandelarrangement in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wandelroutes van de omgeving

Prijs: € 125 p.p. op basis van 2 personen per kamer.

Dit arrangement is te boeken met aankomst op zondag, maandag, dinsdag en woensdag.

De prijs van dit 3-daagse Wandelarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek het Montferland tijdens dit wandelarrangement

Deze prachtige bed & breakfastligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor wandelaars. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken. Voor de wandelliefhebbers onder u bieden wij dit speciale arrangement aan zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw verblijf. Wandelroutes zijn beschikbaar bij de locatie.

De omgeving van onze B&B

Wij bieden u rust in een landelijke sfeer. U kunt heerlijk buiten zitten in de prachtige tuin en u geniet van de schitterende vergezichten. 's Avonds is het goed vertoeven rond de vuurkorven, lekker met een glaasje wijn.

De omgeving is een waar eldorado voor wandelaars. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook nog andere mogelijkheden zoals fietsen, kanovaren, zwemmen, een huifkartocht maken, musea bezoeken, golfen of winkelen. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

De Kamers

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Toeristisch Informatie Punt