Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Wilt u een leuk uitstapje organiseren in Montferland ? Wij helpen u graag ! Bel ons

088-5405805

Tip

Stoer uitje in het Montferland – Mountainbiken door de natuur

Bij dit stoere uitje in het Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst op de locatie met koffie en thee
  • Mountainbike tocht met routes (eventueel ook mogelijk met gids)
  • Lunchpakket voor onderweg
  • BBQ bij terugkomst

Prijs: € 77,50 p.p. bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van dit stoere uitje in het Montferland is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef in Montferland een stoer uitje

In Montferland kunt u op de mountainbike stappen en heerlijk crossen door de Montferlandse natuur. Geen enkel idee welke tocht u wilt maken, bekijk de aangeboden routes. Eventueel kunt u een mountainbike tocht maken onder begeleiding van een gids. Geniet tijdens het maken van de mountainbike tocht van het lunchpakket. Bij terugkomst sluit u deze sportieve dag af met een barbecue.

Crossen door het Montferlandse landschap

Voor mountainbikers is de uitspanning de perfecte uitvalbasis. De uitspanning ligt bij het startpunt van een van de mooiste mtb-parcoursen van ons land. Het mbt parcours is een schitterend en uitdagend traject met echte hoogteverschillen en pittige bochten. Het biedt volop de ruimte om het glooiende landschap en de uitgestrekte bossen te leren kennen. 

Na het maken van een schitterende mountainbike tocht kunt u op de natuurcamping bij de uitspanning onder de douche springen of u omkleden. Geniet hierna op het terras van een hapje en drankje.

Genieten van een heerlijke barbecue

De uitspanning weet uit jarenlange ervaring dat een goede barbecue bestaat uit een grote diversiteit aan gerechten. De aandacht gaat niet alleen uit naar het vlees. Er wordt veel zorg besteed aan salades, heerlijk vers brood en uitstekende sauzen.