Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Wilt u een leuk uitstapje organiseren in Montferland ? Wij helpen u graag ! Bel ons

088-5405805

Tip

Rondvaart over de Rijn en de Waal – Genieten op het water met deze tocht!

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

  • Ticket voor de rondvaart
  • Route van Tolkamer naar Nijmegen en terug
  • Duur 3 uur

Prijs € 15 p.p.

  • De boot vertrekt om 13:30 en u komt terug om 16:30. De boot is ook rolstoeltoegankelijk.

De prijs van deze rondvaart was geldig in 2020. Op dit moment zijn de data voor 2021 en de prijs nog niet bekend maar zodra die er zijn zullen we deze hier uiteraard direct vermelden.

1 Dag

Rondvaart over de Rijn en de Waal

We varen op het drukst bevaren gedeelte van de Rijn en Waal langs Millingen a.d.Rijn Ooypolder en Gelderse Poort tot aan Nijmegen.

We komen op de rivier allerlei soorten schepen tegen die vanuit Duitsland naar Nederland varen of andersom. Ook de natuur is de moeite waard, de oevers van de Rijn behoren tot het natuurgebied de Gelderse Poort! 

Een middagje genieten van het prachtige Nederland! 

Data en vertrektijden 2021

Deze rondvaart vertrekt om 13:30 en komt terug om 16:30 uur.

Op dit moment zijn de data voor 2021 nog niet bekend maar zodra die er zijn zullen we deze hier uiteraard direct vermelden.

De rondvaartboot

Partyschip Graaf van Bylant

De “GRAAF VAN BYLANT” is het voormalige vracht/passagierschip “NASSAU” die  vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Deze rondvaartboot is ook rolstoeltoegankelijk.