Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Wilt u een leuk uitstapje organiseren in Montferland ? Wij helpen u graag ! Bel ons

088-5405805

Tip

Romantisch overnachten en dineren aan de Rijn – Genieten in Gelderland

Bij dit Romantisch overnachten en dineren aan de Rijn is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een standaard kamer
  • 2x Een heerlijk ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen diner in de vorm van een proeverij bij een nabijgelegen restaurant op de 2e dag
  • Feestelijk welkomstdrankje bij een nabijgelegen restaurant
  • Diverse wandel- en fietsroutes
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

Prijs: € 149,50 p.p. op basis van 2 personen.

De prijs van dit Romantisch overnachten en dineren aan de Rijn is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Romantiek op het Gelders Eiland

Breng samen met uw geliefde een romantisch weekend door op het Gelders Eiland. Tijdens dit weekend kunt u elkaar centraal stellen. U overnacht in het voormalige douanekantoor, tevens rijksmonument, van Tolkamer. Het romantisch weekend wordt ingeluid met een feestelijk welkomstdrankje. Na het maken van een prachtige wandel-of fietstocht kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de vorm van een proeverij bij een nabijgelegen restaurant.

Overnachten in een rijksmonument

Het hotel beschikt over 16 kamers die verschillen tussen basic en comfort. U kunt kiezen uit verschillende kamers, genaamd: Economy Room, Standaard Room, Single Room Plus en Comfort Room.

Alle kamers zijn rookvrij en hip ingericht. De kamers beschikken over een kabeltelevisie, een zithoek, een bureau, ventilator en gratis wifi op de kamer. Geniet in de zithoek van een lekker kopje koffie of thee. De badkamer is voorzien van een föhn, toilet en een bad of douche

Een culinaire beleving

Op de tweede dag van uw verblijf kunt u genieten van een 3-gangen diner in de vorm van een proeverij bij een nabijgelegen restaurant. Het restaurant diende vroeger als kantoor van een steenfabriek. Het restaurant ligt op een unieke locatie aan de Rijn. U wordt verrast door het karakter van het pand, het uitzicht op de rivier en de imposante tuin.

In het restaurant wordt gebruik gemaakt van de kwaliteit en duurzame werkwijze van leveranciers uit eigen streek. Laat u tijdens het 3-gangen diner verrassen door de heerlijke smaken en mooie gerechten. Dat wordt vorstelijk genieten!