Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Kids for Free arrangement – 3 daags familie arrangement

Bij dit 3-daags Familiearrangement in Montferland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen 
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wandelroutes geschikt voor ouders en kinderen
  • Kinderen tot en met 11 jaar zijn gratis

Prijs: € 145 p.p. op basis van 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen tot en met 11 jaar.

De prijs van dit 3-daags Familiearrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Familie-arrangement - Kids for Free

Deze sfeervolle accommodatie is een perfect startpunt om de omgeving van het Montferland te ontdekken samen met de kinderen. U kunt gaan fietsen, wandelen, maar ook 1 van da attractie in de buurt bezoeken. Om het uitje nog leuker te maken verblijven de kinderen tot en met 11 jaar gratis bij ons.

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. 

De omgeving

Wij bieden u rust in een landelijke sfeer. U kunt heerlijk buiten zitten in de prachtige tuin en u geniet van de schitterende vergezichten. 's Avonds is het goed vertoeven rond de vuurkorven, lekker met een glaasje wijn.

De omgeving is een waar eldorado voor fietsers. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook nog andere mogelijkheden zoals kanovaren, zwemmen, een huifkartocht maken, musea bezoeken, golfen of winkelen. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

De Kamers - Overnachten in het Montferland

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Toeristisch Informatie Punt