Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

High Tea aan een mooie recreatieplas in Stroombroek

Bij dit High Tea arrangement is inbegrepen:

  • Onbeperkt thee en koffie drinken
  • Bijpassende hapjes

Prijs: € 22,50 p.p op basis van 2 personen.

De prijs van dit High Tea arrangement is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

1 Dag

Genieten van thee/koffie en heerlijke hapjes aan het water

Samen met een familielid of vriendin kunt u genieten van een heerlijke High Tea. De 2 uur durende High Tea vindt met mooi weer plaats op het terras of in de beachclub. Tijdens de High Tea zullen bij de thee of koffie bijpassende zoete en hartige hapjes worden geserveerd.

Gezellige Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus kunt u gerust met uw familie en vrienden komen. 

Bij de BeachClub komt u zowel zonaanbidders, mensen die iets te vieren hebben en watersportliefhebbers tegen. U kunt actief bezig zijn op de kabelwaterskibaan van maar liefst 1.005 meter of het schouwspel op het water vanaf het terras bekijken.

Optionele activiteit: waterskiën of wakeboarden

Wilt u de High Tea uitbreiden met een watersport activiteit? Voor of na de High Tea kunt u waterskiën of wakeboarden. 

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. De baan is maar liefst 1.005 meter lang, zodat meerdere sportievelingen tegelijkertijd op het water kunnen. De sessies duren afhankelijk van voorkeur 1,2 of 3 uur

Wakeboarden: wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden.

Toeristisch Informatie Punt