Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Wilt u een leuk uitstapje organiseren in Montferland ? Wij helpen u graag ! Bel ons

088-5405805

Tip

Familieuitje in het Montferland – Gezellig op stap, leuk voor jong en oud

Bij dit familieuitje in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst op de locatie met koffie, thee, ranja en gebak
  • Spelletjesmiddag/ spelen bij OER
  • Buffet of BBQ aan het einde van de dag

Prijs: € 55,00 p.p. op basis van 5 personen. 

De prijs van dit familieuitje in Montferland is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Een onvergetelijk familieuitje

Zin om samen met uw familie er een onvergetelijke dag van te maken? Montferland is de geschikte locatie om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem het tijdens de spelletjesmiddag tegen elkaar op en laat zien dat u de beste bent. Of geniet van uw kinderen die heerlijk aan het spelen zijn in de speeltuin. Sluit onder het genot van een buffet of barbecue het familieuitje af.

Een speelparadijs voor de kinderen

Bij de uitspanning kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin. De speeltuin is voorzien van een waterstroompje en waterspeelplaats. Wanneer u kinderen aan het spelen zijn, kunt u onder het genot van een hapje of drankje genieten van uw spelende kinderen.

Ontdek het Montferlandse landschap

Er is volop gelegenheid om op een unieke manier actief of passief te ontspannen in de Montferlandse bossen en omgeving. Het bos wordt gekenmerkt door een hoge stuwal en lage vlaktes.

U kunt individueel of met een groep recreëren in de omgeving. De omgeving straalt rust en historie uit. In het heuvelrijke Montferland en het nabije rivierlandschap van de Rijn zijn de mogelijkheden groot. In de bosrijke omgeving kunt u naast spelen, ook wandelen, mountainbiken, paardrijden en Nordic walken. In de nabije omgeving van de uitspanning kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh