Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Aan het water in Stroombroek genieten van een uitgebreide lunch

Bij dit luncharrangement is inbegrepen:

  • Soepje van het seizoen
  • Diverse vers belegde broodjes
  • Warme snack
  • Melk en verse sappen

Prijs: € 14,50 p.p bij een minimale deelname van 10 personen. 

De prijs van dit luncharrangement is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen. 

1 Dag

Gezellige Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus kunt u gerust met uw familie, vrienden of collega's komen. 

Optionele activiteit: waterskiën of wakeboarden

Wilt u de lunch uitbreiden met een watersport activiteit? Voor of na de lunch kunt u waterskiën of wakeboarden. 

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. De baan is maar liefst 1.005 meter lang, zodat meerdere sportievelingen tegelijkertijd op het water kunnen. De sessies duren afhankelijk van voorkeur 1,2 of 3 uur

Wakeboarden: wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden

 

Omgeving

In Stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. 

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. U kunt heerlijk ontspannen in een schitterende en rustige natuuromgeving. 

 

Toeristisch Informatie Punt