Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

2 uur durende rondvaart over de Nederrijn met vertrek vanuit Rees

Bij deze 2 uur durende rondvaart over de Nederrijn is inbegrepen:

  • 2 uur durende rondvaart over de Nederrijn
  • U kunt deze rondvaart van Rees naar Emmerich en weer terug maken van 11.00 uur tot 13.15 uur of van 14.00 tot 15.30 uur. 

Prijs: € 14,00 p.p. 
Kinderen tussen 4 en 14 jaar: € 7,00 p.p. 

De vaarten vertrekken om 11.00 uur en 14.00 uur. Geef bij uw reservering uw voorkeurtijd door.
De prijs van deze 2 uur durende rondvaart over de Nederrijn is geldig tot en met 30 oktober 2023. Na oktober wordt er weer gevaren in april 2023.

1 Dag

Genieten op het water

Bij onze oosterburen wordt u hartelijk verwelkomd. In Rees stapt u samen met uw gezelschap aan boord van het passagiersschip en wordt u door de kapitein meegenomen over de Nederrijn. U komt onder andere langs pretpark Wunderland Kalkar en het kleine vissersdorpje Grieth

Geniet van een prachtige rondvaart

Aan boord zal de wind om uw oren blazen. Geniet tijdens het maken van de rondvaart van een prachtig uitzicht over de Nederrijn of neem plaats in de salon met een lekkere kop koffie, plak cake of verfrissend biertje. Vanuit de sfeervolle salon heeft u een panoramisch uitzicht over de rivier. 

Snuif de Rijnlucht op en laat je gedachten afdwalen. Dit is precies wat u kunt doen op het passagiersschip "Stadt Rees" en het passagiersschip "Germania".

Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek. Binnen in de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden en kunt u dus ook bij wat minder weer mee op de rondvaart. 

Uw welzijn is onze topprioriteit, onze gastvrije servicemedewerkers doen er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Aan boord is er voor ieders wat wils zoals een ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake.

Vaardata

Gedurende het hele jaar varen de passagiersschepen vanuit Rees over de Nederrijn. U kunt deze rondvaart van Rees naar Emmerich en weer terug maken van 11.00 uur tot 13.15 uur of van 14.00 tot 16.15 uur. 

De passagiersschepen varen op onderstaande data
Oktober: 30 2023

Geef bij uw reservering door welke datum en tijd u wenst en als er kinderen bij het gezelschap zijn geeft u dan ook de leeftijden door.

Toeristisch Informatie Punt