Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

2-Dagen vol met Romantiek – Romantisch genieten in de Montferlandse natuur

Bij dit 2-daags Romantisch arrangement in Montferland is inbegrepen:

  • Koffie of thee bij aankomst
  • 1 Overnachting 
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een fles bubbels op de kamer

Prijs: € 76 p.p. op basis van 2 personen op een kamer.

De prijs van dit 2-daags Romantische arrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch arrangement in Montferland

Tijd om uw geliefde te verrassen? Kom dan een nachtje naar onze mooie accommodatie die ook nog eens gelegen is de prachtige Montferlands natuur. Tijdens het arrangement heeft u weer even tijd om tot elkaar te komen.

De omgeving van onze B&B

Wij bieden u rust in een landelijke sfeer. U kunt heerlijk buiten zitten in de prachtige tuin en u geniet van de schitterende vergezichten. 's Avonds is het goed vertoeven rond de vuurkorven, lekker met een glaasje wijn.

De omgeving is een waar eldorado voor mensen die ook graag actief bezig zijn te voet of met de fiets. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook nog andere mogelijkheden zoals kanovaren, zwemmen, een huifkartocht maken, musea bezoeken, golfen of winkelen. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

De kamers

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Toeristisch Informatie Punt