Menu

Top 3 voor een onvergetelijk groepsuitje

Ben jij dit jaar aan de beurt om het groepsuitje te organiseren? Verschillende ideeën hebben de revue al gepasseerd, maar je hebt nog steeds geen idee welk uitje het beste jouw groep past. Daag jouw vrienden of familie uit met de zenuwlopende activiteit Airsoft,een potje bowlen of op het water.

Een uitje voor jong en oud: beleef samen met jouw vrienden of familie een gezellige dag uit in Braamt. Ga de competitie aan met jouw gezelschap op de 18-holes midgetgolfbaan. Heb jij de beste slag? Geniet na het midgetgolfen van een heerlijke lunch. De competitie eindigt niet bij het midgetgolfen, maar gaat verder tijdens het bowlen. Sluit deze gezellige dag af met een een kop koffie/thee of ranja.

Spannend uitje in het Montferland: wil je een groepsuitje organiseren dat niet snel wordt vergeten? Dan is dit zeker een aanrader! Nadat een ervaren medewerker uitleg heeft gegeven over Airsoft en je voorzien bent van beschermende middelen is het tijd om het tegen elkaar op te nemen. Probeer jou tegenstanders te raken, maar let op want voor je weet lig jij onder vuur. Let op Airsoft kan worden gespeeld vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Sportief uitleven op het water van Stroombroek: op de langste kabelwaterskibaan kunnen zowel jong als oud zich uitleven op het water. Trek het zwembadvest aan, bind de waterski’s of wakeboard onder en show jouw jumps en tricks op het water. Je hoeft niet op elkaar te wachten, want met meerdere personen kan tegelijkertijd worden gewaterskied of gewakeboard. Sluit een dag vol waterpret af met een uitgebreide barbecue.