Menu

Top 3 mannenweekend ideeën

Tijd om er even op uit te gaan met de mannen? Lekker even gek doen, een heerlijk pilsje met elkaar drinken en een super leuk avontuur met elkaar beleven, daar zegt natuurlijk niemand nee tegen. Neem bijvoorbeeld deel aan een quad race, proef allerlei verschillende soorten bier met een bierproeverij of daag elkaar uit met paintballen.

Super weekend voor mannen met kroegentocht, 4 x 4 of quad challenge parcour & lasergame

Kiezen jullie voor het uitdagende uitje of juist voor de super gezellige kroegentocht. Het kan hier allemaal. Er zijn 2 programma’s. Programma 1 bestaat uit een ritje quad rijden of elkaar inmaken met lasergamen. Programma 2 bestaat uit een gezellige kroegentocht door Harderwijk met shuttleservice tot het eind van het programma. Op de Veluwe wordt u wakker gemaakt door het mooie gezang van de vogeltjes. Bent u met een grote groep? Kies dan uit 1 van de luxe villa’s van het hotel.

Beleef een verrassend weekend met Bierproeverij in de Achterhoek

Welke mannen groep zegt er nou nee tegen een overheerlijk koud pilsje. Geniet met al uw vrienden van allerlei soorten bier tijdens een bierproeverij. Het sfeervolle hotel omringt zich met de veelzijdige en bosrijke omgeving van de Gelderse Achterhoek. Klets lekker bij tijdens een relaxte wandeling in de omgeving van Lochem of rust lekker uit in de luxe sauna en zwembad van het hotel.

Competitief weekend met Paintball en Bierproeverij

Kunnen uw vrienden goed tegen hun verlies en zijn ze niet bang voor een stootje dan is dit perfect. Maak elkaar in met een potje paintball. Na het paintballen laten jullie, jullie smaakpapillen het werk doen met allerlei verschillende biersoorten van de bierproeverij. Ook kan er genoten worden van het luxe en overheerlijke diner van het hotel. Dat is pas genieten!