Menu

Steak’m

Bent u op zoek naar een restaurant in Montferland met een moderne, stoere en een warme uitstraling? Dan bent u bij Steak’m zeker helemaal op uw plek. In het restaurant worden diverse gerechten geserveerd. De specialiteit is het dry aged vlees uit de rijpingskast. De producten worden met zorg uitgekozen. Steak’m probeert zo veel mogelijk te werken met producten met een keurmerk. Op deze manier serveert het restaurant gegarandeerd producten van dieren die een goed leven gehad hebben.

De meeste mensen beschrijven het restaurant als een plek waar u gezellig kan zitten en kunt kletsen onder het genot van een malse steak.

Heeft u binnenkort iets te vieren? Bij Steak’m kunt u in een van de verschillende zalen een bedrijfsfeest, een onvergetelijke bruiloft, een receptie of een smaakvol diner organiseren. De zalen bieden ruimte aan tussen de 10 tot 600 personen. Steak’m biedt speciaal samengestelde arrangementen aan. Uiteraard willen zij met liefde rekening houden met uw persoonlijke wensen. Zij willen ook graag met u meedenken.


Openingstijden 
Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend vanaf 16:30 uur

Contactgegevens  
Smallestraat 33
6942 HA Didam  
0316-22 00 41
info@steakm.nl  
www.steakm.nl