Menu

Havezathe Carpe Diem

Wanneer u uw bezoek aan Montferland heeft volbracht, is niets beter dan een heerlijk hapje te eten bij Havezathe Carpe Diem, een prachtige historische boerderij in Vethuizen, Montferland

Bij dit geweldige restaurant wordt u verrast door de verse seizoensgebonden-, biologische- en streekproducten. Wilt u zich laten verrassen? Kies dan voor het drie-, vier-, vijf-, zes- of zeven-gangenmenu van de chef. Bij de menu’s worden mooie wijnarrangementen aangeboden. Zelfs voor de bob onder uw gezelschap.

Dineren met belevenis

Wilt u een fantastische avond uit beleven? Op verschillende data in het jaar heeft Havezathe Carpe Diem de zingende obers in huis. Geniet samen met uw familie, vrienden, collega’s of met z’n tweeën van een uitstekende diner ervaring in de Achterhoek. Culinair genieten en muzikaal verrast worden! Wilt u meer weten over de zingende obers? Bekijk dan de website.

High Tea

Verras uw geliefde, vriend of vriendin of een familielid met een buitengewone High Tea bij Havezathe Carpe Diem. De High Tea bestaat uit verse thee van Tea Treasure en een combinatie van verschillende hartige- en zoete lekkernijen.

Openingstijden:
Doordeweeks bent u vanaf 07:00 uur welkom voor een heerlijk ontbijt. In het weekend bent u vanaf 08:00 uur van harte welkom voor een ontbijt.

Vanaf 10:00 uur kunt u genieten van een verse kop koffie met gebak of een Vethuuzense bol.

U kunt lunchen tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Voor het à la carte diner opent het restaurant om 17.30 uur.

Contactgegevens
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen-Montferland
0314-65 14 24
info@hotelcarpediem.nl
www.hotelcarpediem.nl