Menu

Een sportieve dag op het water beleven

Waterskiën en wakeboarden is voor zowel jong als oud een perfect uitje. Beleef met uw familie, vrienden of collega’s een sportieve dag op het water. Op de kabelwaterskibaan kan met meerdere tegelijkertijd worden gewaterskied of gewakeboard. Hieronder delen wij een aantal suggesties waarmee je gegarandeerd bent van waterpret!

Wist je dat in Braamt de langste kabelwaterskibaan van Nederland ligt?

Teambuilding in Stroombroek met een sportief programma: met jouw collega’s een leuke dag uit beleven en werken aan het versterken van teamband. Dan is dit zeker een aanrader! Bij de BeachClub kun je met jouw collega’s verschillende activiteiten en workshops ondernemen. Sluit een teambuildingsdag af met een heerlijke barbecue of buffet. Naast waterskiën en wakeboarden kun je gezamenlijk mountainbiken, een graffiti workshop of poker clinic volgen.

Losgaan op het water tijdens het vrijgezellenfeest: stapt een vriend of vriendin binnenkort in het huwelijksbootje en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Dan is dit een perfect uitje. Leef je uit op het water tijdens het waterskiën of wakeboarden. Je kunt na het waterskiën of wakeboarden gezamenlijk een cocktailworkshop volgen of de competitie met elkaar aangaan tijdens het boogschieten.

Sportief uitleven op het water: met jouw partner, familie of vrienden kun je met meerdere tegelijkertijd op het water uitleven. Op de langste kabelwaterskibaan kunnen zowel jong als oud leren waterskiën. Voorafgaand aan het waterskiën trek je een zwemvest en waterskis aan. Een ervaren zal uitleg geven over het waterskiën. Ervaar hoe het is om over het water te vliegen. Na het ervaren van de watersport kun je samen genieten van een verrukkelijke barbecue.