Menu

Ervaar de schoonheid van Montferland

Montferland is één van de mooiste regio’s van de Achterhoek en is bij uitstek een perfect gebied om op de fiets te verkennen. Het Montferlandse landschap wordt gekenmerkt door een heuvelachtig bosgebied omringd door uitgestrekte akkers, landerijen en kleine dorpen. Heidevelden, zandbulten en bronnen wisselen de statige bossen af.

Wil je zelf het wonderschone landschap van Montferland ontdekken? Wij delen een aantal tips om zelf op ontdekkingstocht te gaan door het Montferland.

Fietsend het Montferland ontdekken: hou je van het buitenleven en wil je een weekendje weg? Montferland is de ideale locatie om te genieten van het buitenleven. Maak een heerlijke fietstocht over een van de vele fietsroutes door het schitterende landschap. Na een actieve dag kun je een welverdiend 3-gangen diner nuttigen. Rust uit in een sfeervolle kamer en geniet de volgende morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bepaal tijdens het ontbijt aan de hand van de fietskaart welke fietstocht deze dag gemaakt zal worden.

Ontdek de Gelderse streken op een actieve manier: de omgeving kun je zowel per fiets als te voet ontdekken. Breng tijdens het maken van een fietstocht een bezoek aan de sfeervolle dorpen of het Bergherbos. Overnacht in een sfeervolle kamer met uitzicht op de prachtige Montferlandse natuur. ’s Avonds kun je in het restaurant genieten van een heerlijk 3-gangen diner. De volgende morgen kun je na genoten te hebben van een ontbijtbuffet op de fiets stappen om een mooie tocht door het Montferlandse landschap te maken.

Tour de Montferland: ga er samen met een vriendin even tussenuit en stap samen op de fiets om door het prachtige Montferlandse landschap te fietsen. Geniet na een actieve dag in de buitenlucht van een smaakvol 3-gangen menu. Geen idee welke route je wilt maken, bekijk de vele fietsroutes. Breng tijdens het maken van de fietstocht een bezoek aan de kasteelstad ‘s-Heerenberg. In ‘s-Heerenberg staat een van de best bewaarde en grootste kastelen van Nederland.