Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Weekendje Weg

Prettig Weekendje Weg

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere omgeving te ontdekken? Montferland wordt omschreven als een van de parels van Gelderland. Wilt u ontdekken wat deze parel te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan dit prachtige stukje Gelderland. In Montferland kunt u heerlijk wandelen en fietsen, maar ook romantisch en culinair genieten.

Tips om te overnachten?

2 Dagen culinair genieten: het culinair genieten begint met een aperitiefje bij de open haard in de gezellige lounge. Vervolgens neemt u plaats aan een sfeervolle tafel in het restaurant of in de statige herenkamer en geniet u van een 4-gangen diner. Bij het 4-gangen diner wordt een bijpassend wijnarrangement geschonken. Onder het genot van een kopje koffie kunt u nagenieten.

U overnacht in een sfeervolle kamer met douche of bad en toilet. De volgende morgen staat een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. Hierna kunt u de schitterende omgeving verkennen met de fiets of wandelend.

3 Dagen de Gelderse streken ontdekken: zowel wandelend als fietsend kunt u de omgeving ontdekken met wandel- en fietsroutes en de sfeervolle dorpen en steden bezoeken. Wilt u een boswandeling maken? Ga dan naar het Bergherbos.

In het hotel overnacht u in een ruime sfeervolle kamer en kunt u ontspannen op het terras. De meeste kamers hebben uitzicht op de adembenemende Montferlandse natuur. Na heerlijk geslapen te hebben, kunt u plaatsnemen in het restaurant en genieten van het ontbijtbuffet. ’s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen diner.

Romantisch buitengewoon genieten in Montferland: wilt u samen met uw partner samen romantisch genieten, kom naar Montferland. Laat u vanaf het moment van aankomst in de watten leggen.

U overnacht in een suite met een extra groot bed en infra rood sauna, waarbij bij aankomst een presentje op u wacht en bij terugkomst op de kamer een fles wijn klaarstaat. In de avond kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu en ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet.

De Havezathe bevindt zich midden in de natuurschoon van de Achterhoek. Ontdek de omgeving wandelend of fietsend. Stap op de fiets en breng een bezoek aan het kleinste stadje van Nederland of bezoek het Mosterdmuseum.

Heerlijke weekendjes weg

Toeristisch Informatie Punt