Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Vakantie

Vier vakantie in Montferland

In Montferland bent u aan het juiste adres om heerlijk vakantie te vieren. Een prachtige omgeving waar u tot rust kunt komen, maar u kunt ook met de benenwagen of op de fiets de omgeving ontdekken. In een van de mooiste regio’s van Gelderland kunt u samen met uw partner, familie of vrienden genieten van een welverdiende vakantie.

.

Een selectie van restaurants

Romantische genieten: heerlijk overnachten in een suite met extra groot bed en op de suite ontspannen in de infrarood sauna. De Havezathe waar u verblijft is het ideale startpunt voor het maken van een wandel- of fietstocht in het prachtige Montferland.

Weekendje golf in Gelderland: tijdens dit golfweekend kunt een uitstapje maken naar Duitsland, maar ook de Achterhoek en Montferland ontdekken. De golfbanen in de nabij omgeving zijn Borghees in Emmerich en ’t Zelle in Doetinchem. U overnacht in een Havezathe onder de rook van Doetinchem en geniet van half pension.

Fietsen & wandelen in Montferland: u verblijft in een prachtige Havezathe waarbij u uitzicht heeft over de Montferlandse bossen. Vanuit het hotel kunt u wandelend of fietsend de natuur intrekken. U kunt op de fiets stappen om een bezoek te brengen aan de hanzesteden Zutphen en Doesburg of winkelen in het nabij gelegen Doetinchem of Arnhem.

Fijne vakanties

Toeristisch Informatie Punt