Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Groepsuitje

Organiseer een groepsuitje

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het verzorgen van een groepsuitje? Samen met uw vrienden, familie of met z’n tweetjes op pad gaan. In Montferland is de kasteelstad uitermate geschikt voor groepsuitjes. Slaat u liever een balletje op de golfbaan, in Gelderland kunt u uw slag verbeteren op twee golfbanen. Hieronder geven wij een aantal suggesties om een succesvol groepsuitje te beleven.

Mannenuitje in ‘s-Heerenberg: op zoek naar een mannenuitje voor u en uw vrienden. In de kasteelstad bent u aan het juiste adres. U neemt het tegen elkaar op tijdens de workshop schermen. Na de actieve workshop kunt u genieten van de beste spare-ribs uit de regio. Het mannenuitje sluit u af met een bierproeverij van speciaal bieren die worden getapt door de Nederlands kampioen biertappen.

Weekendje golf in Gelderlandtijdens het weekend maakt u een uitstapje naar Duitsland. U kunt golfen op twee 18 holes golfbanen, de golfbanen liggen in Emmerich en Hengelo. U overnacht in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij in Vethuizen. Na heerlijk geslapen te hebben, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds kunt u 3 gangen kiezen van de menukaart.

Bikkelen en Smikkelen in Montferlandu wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee en versnapering gemaakt door de bakker. U wandelt door een schitterend natuurgebied. Halverwege de route kunt u genieten van een uitgebreide lunch. Na het nuttigen van de lunch wordt de wandeltocht vervolgd en kunt in het dorp Zeddam in een van de horecagelegenheden een drankje nemen. De wandeltocht wordt vervolgd en u komt bij het startpunt in ‘s-Heerenberg. In een van de horecagelegenheden van de stad geniet u van een welverdiend 3-gangen diner.

Leuke groepsuitjes

Toeristisch Informatie Punt