Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Feesten

Spetterende feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Een feest moet u kunnen geven voor een klein intiem gezelschap, maar ook voor grotere gezelschappen. Tijdens uw feest wilt dat uw gasten het naar hun zin hebben, maar wilt u ook zelf kunnen genieten. Geef de touwtjes uit handen en geniet samen met uw gezelschap van een spetterend feest op wellicht een kasteel of in een villa.

Locaties voor het geven van een spetterend feest

Kasteelfeest: altijd al benieuwd geweest hoe het is om een feest te geven in een kasteel? Dit is voor u een uitgelezen kans. In de kasteelkelder van een kasteel gelegen in ‘s-Heerenberg kunt u samen met uw gezelschap genieten van een koud- en warm buffet om vervolgens de voetjes van de vloer te laten gaan.

Feest in een villa: de villa is de uitstekende locatie om een feest te geven van elk volume. Er kunnen feesten worden gegeven tussen 80 en 200 personen. De ruimtes worden omgetoverd tot een spetterende feestlocatie. Uiteraard kunt u tijdens de feestavond genieten van hapjes en drankjes.

De leukste feesten

Toeristisch Informatie Punt