Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Feest Organiseren

Spetterend feest organiseren

Bent u binnenkort jarig of wilt u een jubileum vieren? In Montferland zijn er verschillende locaties die geschikt zijn voor het geven van een feest waar men aan terug zal denken. Het feest kunt u onder andere vieren in de kasteelstad ‘s-Heerenberg. Vier uw feest in een van de grootste kastelen van Nederland.

Ideeën voor een feest

Feest vieren in de historische kasteelstadin de historische kasteelstad kunt u een feest geven voor ieder gezelschap in een van de zalen. In de zalen kunnen de DJ of band losgaan en ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Tijdens het feest kunt u genieten van diverse hapjes en van binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken.

Feestje voor een jarige of jubileum: Op een prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Eén van de 3 gescheiden terrassen kunt u afhuren afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Het feest kunt u naar wens uitbreiden met muziek, lekkere cocktails of diner..

Vrijgezellenfeest organiseren: De place to be is de BeachClub en Kabelwaterskibaan, het is de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. Op de kabelwaterskibaan kunt u zich volledig uitleven. U mag zelf bepalen hoe u het vrijgezellenfeest invult.

Varend Feestje: Heerlijk varen op de Rijn met op het achterdek genieten van al het heerlijks van de barbecue! Ideaal voor een feestje met vrienden of familie. Tijdens de tocht geniet u ook van alle drankjes die inbegrepen zijn tijdens deze tocht. Een echte aanrader voor een bijzonder feestje!

De leukste feesten

Toeristisch Informatie Punt