Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Bedrijfsevents

Geslaagd bedrijfsevent

Heeft u binnenkort als bedrijf zijnde binnenkort iets te vieren? In Montferland kunt een bedrijfsevent geven naar eigen voorkeur. U kunt gezellig met collega’s gaan koken of tegen elkaar strijden in teams tijdens de Funny Team Games. Hieronder zullen wij een aantal suggesties delen om uw inspiratie te geven voor een mogelijk bedrijfsevent.

Suggesties

Kookworkshop: gezamenlijk bereiden jullie een 3-gangenmenu. Om het 3-gangenmenu te kunnen bereiden worden jullie ingedeeld in 3 groepen. Ieder groep bereid een gang. Bij het bereiden van het 3-gangenmenu heeft u geen recepturen, alleen ingrediënten. Laat tijdens deze workshop uw fantasie de vrije loop.

Bedrijfsweekend La Dolce Vita: in Montferland het Italiaanse gevoel beleven. Stap op de scooter en rijdt naar de Hanzesteden Doesburg en Zutphen. Achterop de Vespa zit een goed gevulde picknickmand waar u heerlijk van kunt genieten onderweg. U overnacht in een schitterend monumentaal en karakteristiek gebouw met eigentijds interieur.

Funny Team Games in Gelderland: in teams strijden jullie om de Funny Team Games Bokaal. De spellen die worden gespeeld zijn ludiek, grappig en vragen om onderlinge goede samenwerking. Tussen de speelrondes worden er korte pauzes gehouden waarbij gelegenheid is om een drankje te drinken in restaurant Woodies.

De beste bedrijfsevenementen

Toeristisch Informatie Punt