Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Image Alt

Actief & Avontuurlijk

Beleef een actieve en avontuurlijke dag

Heeft u zin in een actieve of avontuurlijke dag met uw familie, vrienden of met z’n tweetjes. In één van de prachtigste regio’s van Gelderland kunt u zo’n dag beleven. Tijdens de dagen kunt u genieten van de Montferlandse natuur en onderweg een stop maken om heerlijk te eten en drinken.

Suggesties voor een actieve dag in Montferland

Bikkelen en smikkelen in Montferland: u wordt gastvrij ontvangen in een van de horecagelegenheden met kopje koffie/thee en versnapering. U ontvangt een uitvoerige routebeschrijving over verschillende historische plekken langs de route. Halverwege de wandelroute kunt u genieten van een uitgebreide lunch. Na het voldoen van de wandeltocht kunt u genieten van een welverdiend 3-gangen diner.

Leer de historische stad kennennadat de quizmeester u heeft ingedeeld in teams en instructies met bijbehorende vragen aan de teamcaptains heeft uitgedeeld, gaat u een spannende stadsquiz uitvoeren met moderne middelen, zoals: mobiele telefoon en internet. Op interessante plekken en bij monumentale gebouwen beantwoorden jullie met behulp van de mobiele telefoon vragen. Na de stadswandeling gaat u met de groep heerlijk dineren.

Actief & Avontuurlijke arrangementen

Toeristisch Informatie Punt