
’t Eethuys
Bij ’t Eethuys in Didam kunt u met uw gezelschap dineren in een sfeervol/chique restaurant. Het restaurant serveert gerechten met een Franse tint, maar ook voor de klassiekers en afwisselende seizoen gerechten bent u hier aan het juiste adres!
U hoeft niet meer elke avond te koken. Woensdag t/m zondag kunt u tussen 13:00 en 17:30 uur uw maaltijd telefonisch bestellen via 0316-769046. Uw maaltijd kunt u afhalen in het restaurant tussen 16:00 en 18:30 uur.
Menu van de week
Tapas box te bestellen vanaf 2 personen € 19,95 p.p.:
- Broodje met knoflookdip
- Olijven
- Carpaccio
- Snoeperijtje van verschillende soorten vis
- Chorizo kroketjes
- Empanada van ricotta, walnoot en gemarineerde groente
- Bourgondische kipvleugel
- Butterfly garnalen sweet chili
- Filet van witvis met pomdori witte wijn saus
- Gegratineerde champignons in tuinkruidensaus
- Appeltje in vanille room
- Rauwkost salade
- Verrassing dessert
Hoofdgerechten
Onderstaande hoofdgerechten worden geserveerd met friet, mayonaise, groente, appeltje in vanilleroom en frisse rauwkost
- Carpaccio XXL van 55 cm met pesto-truffel mayonaise, kappertjes, pijnboompitten en grana padana kaas. € 13,95.
- Doesburgse mosterd of romige bospaddenstoelen soep. 1/2 liter € 6,00 en 1 liter voor € 10,00.
- Snoeperij van verschillende soorten vis met o.a. bonbon van onze Huys gerookte zalm en tonijn, cocktail van Noorse garnaal en tartaar van gerookte makreel. € 9,50.
- Black Angus hamburger XXL. € 12,00.
- Spareribs smokey BBQ. € 15,00.
- Trio schnitzels met pepersaus, champignonsaus en stroganoff saus. € 12,00.
- Kip saté. € 12,00.
- Trio biefstuk met pepersaus, champignonsaus en stroganoff saus. € 17,50 p.p.
- Trio vis met zalmfilet, filet van meerval en witvis. € 15,00.
- Varkenshaasmedaillons met champignonsaus. € 15,00.
Dessert
- Panna cotta met rood fruit. € 2,50.