Menu

Afhalen of bestellen

Uit eten in eigen huis – Check hier of jouw favoriete restaurants mee doen.

Restaurants zijn helaas weer gesloten maar een aantal restaurants bieden de mogelijkheid om een maaltijd af te halen of te laten bezorgen.

Wil je de komende tijd lekker genieten van restaurantmaaltijden in je eigen woonkamer. Check dan hier de mogelijkheden van onze Montferlandse restaurants.

Heeft u ook een afhaal en/of bezorgservice? Mail ons en we zetten u op deze pagina.

Eethuys Daina

Wij heten u van harte welkom bij Eethuys Daina, waar wij met dagverse ingrediënten u willen meenemen op een culinaire reis door Japan en Indonesië. Hoe wij aan onze naam zijn gekomen: ’t Eethuys was al bekend in Didam. Deze naam wilden we graag behouden, maar niet zonder het te voorzien van een Aziatisch tintje. Daarom hebben we er ‘Daina’ aan toegevoegd. Dit woord betekent ‘eethuis’ in het Japans. Om onze naam eer aan te doen willen wij onze gasten een warm huis aanbieden waarin heerlijk eten, comfort en gezelligheid centraal staan. Men zegt wel eens: ‘Good food makes people happy’, een slogan waar wij als Eethuys Daina voor staan. Ons team bestaat uit creatieve koks die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Dat betekent dat onze maaltijden met veel passie, zorg en liefde […]