Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Heb je een leuke UIT TIP voor de redactie? Mail naar redactie@montferlandmarketing.nl

Tip

Perslucht schieten

Perslucht schieten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor u en uw vrienden of uw familie? Dan is perslucht schieten misschien wel de activiteit voor uw gezelschap.

Doelen

Als gezelschap starten jullie met het schieten op doelen van 50 en 75 meter. Op het moment dat jullie het schieten onder de knie krijgen dan mogen jullie schieten op doelen van 150 meter. De verschillende afstanden zijn uitdagend. Jullie schieten in rustige en natuurlijke omgeving.

Wapen

Tijdens deze activiteit schieten jullie met een Weihrauch HW100 (40 joule) met vizier. Er wordt met luchtdruk geschoten dus jullie ervaren geen terugslag. In de finale is het de bedoeling dat jullie de targets zo precies mogelijk weten te raken. Wie lukt het om de meeste targets te raken?

Begeleiding

Perslucht schieten is voor zowel mannen als vrouwen een leuke activiteit. Jullie worden als gezelschap begeleid door een instructeur.

Overige informatie

  • Alcohol gebruik voor aanvang is niet toegestaan
  • Al onze activiteiten zijn voor eigen risico
  • De tijdsduur en het aantal schoten zijn in overleg aan te passen

Locatie

De Westernboerderij
Baarleweg 4
6941 RD Didam
0316 – 200 200
info@westernboerderij.nl
www.westernboerderij.nl

Toeristisch Informatie Punt