Menu

Golfen

Bent u een golfliefhebber? Staat u met regelmaat op de golfbaan? Heeft u altijd al eens de golfsport willen ervaren? In Montferland kunt u zowel midgetgolfen als golfen. Noteer een datum in uw agenda om samen met uw familie of vrienden een balletje te slaan. Wie slaat als eerste een hole in one?

Midgetgolf

Midgetgolfbaan De Korenbloem: de 18 holes midgetgolfbaan is geschikt voor jong en oud. Wie van jullie weet met zo min mogelijk slagen de golfbal in het putje te slaan? Kinderen kunnen zich vermaken in de verschillende speeltoestellen. Tijdens of na het midgetgolfen kunt u een break nemen om te genieten van een verfrissend drankje of een ijsje.

Adres: Sint Jansgildestraat 65A, 7037 AW Beek.

De Westernboerderij: de midgetgolfbaan van de Westernboerderij is omgetoverd tot een countrygolf baan. Countrygolf is een combinatie tussen boerengolf en midgetgolf in. Tevens wordt countrygolf gespeeld in de natuurlijke omgeving.

Adres: Baarleweg 4, 6941 RD Didam.

Landal Stroombroek: bij het vakantiepark bent u aan het juiste adres voor sport en spel. Onder sport en spel valt onder andere midgetgolfen. Samen met uw gezin kunt u een balletje slaan op de minigolfbaan. Durft u de competitiestrijd aan te gaan met uw gezin?

Adres: Landweerswal 2, 7047 CE Braamt.

Minigolf

Minigolf Hoch Elten: niets is lekkerder om in de buitenlucht een potje minigolf te spelen. Daag uw familie of vrienden uit met wie aan het eind van het potje de minste slagen heeft gemaakt. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Op het terras kunt u een drankje of een ijsje nuttigen.

Adres: Luitgardisstrasse 1, 46446 Emmerich am Rhein.

Golfbanen

Golfplatz Borghees: deze golfbaan ligt net over de grens bij ‘s-Heerenberg. Zowel de beginnende golfer als de ervaren golfer voelen zich thuis op deze golfbaan. De golfbanen bieden prachtige vergezichten en 18 uitdagende holes. Tevens kunt u gebruik maken van de uitgebreide oefenfaciliteiten om uw slag onder de knie te krijgen. U kunt pauzeren in de horecagelegenheid. De golfbaan heeft een 18 holes wedstrijdbaan, 5 holes Par 3-baan, driving range, oefengreens, – bunkers & holes.

Adres: Abergsweg 34, 46446 Emmerich am Rhein.