Menu

Interactieve speurtocht

Deze Interactieve speurtocht is voor het hele gezin georganiseerd door Natuurtheater Zeddam en is geheel gratis!

Ben je klaar om het Bergherbos bij het theater te verkennen en ben je niet bang om je hoofd én je benen aan het werk te zetten? Trek dan je laarzen of gympen aan, neem pen en papier of je telefoon mee en begin de speurtocht! Natuurtheater Zeddam heeft een interactieve met muziek ondersteunde speur- en wandeltocht uitgezet. Deelname is geheel gratis!

De speurtocht start in het Natuurtheater, onderin ’t Zandgat aan het Gildepad in Zeddam. Ga bij de boerderij aan het Gildepad linksaf het weggetje in naar beneden.

Tijdens de tocht worden er vragen aan je gesteld over wat je allemaal ziet. Per vraag krijg je een hint over welke letter je moet noteren. Je kunt de antwoorden invullen op het antwoordenformulier op de laatste pagina. Met alle antwoorden kan je een woord vormen en hoe dat moet zie je op het antwoordformulier. Het woord dat je hebt gemaakt of je mooiste selfie van tijdens de speurtocht met je naam en adres naar programmering@natuurtheaterzeddam.nl. Je kunt ook alleen je selfie sturen dan ontvang je een klein stukje natuur bij jou in de brievenbus.
Onder de inzendingen worden er twee vrijkaarten verloot voor een voorstelling naar keuze in 2021 of 2022.

Speciaal voor deze tocht is via de app Actionbound een digitale route in het Bergherbos uitgezet. De tocht duurt zo’n anderhalf uur en is ca. 5 km lang. De tocht wordt onderweg afgewisseld met muziek, quizvragen en zoekopdrachten.

Ben je er klaar voor? Installeer de app Actionbound op je telefoon en scan onderstaande QR-code of ga naar https://www.natuurtheaterzeddam.nl/nieuws/ voor meer info. Heel veel plezier en geniet van al het moois dat het Bergerbos te bieden heeft!


Stichting Natuurtheater Zeddam
Contactgegevens:
Benedendorpsstraat 9, 7038 BA Zeddam
info@natuurtheaterzeddam.nl
programmering@natuurtheaterzeddam.nl